Handelsbetingelser

BETALING

Ved køb af behandlinger er det i Glostrup Afdelingen muligt at betale kontant, MobilePay eller med Dankort og Visa/Dankort. På Hørsholm klinikken modtager vi kun betaling via MobilePay og kontant. Alle priser er angivet i DKK. Ved online booking foretages betalingen gennem vores Bookingsystem med Dankort, Visa/Dankort eller overførsel via netbank. Pengene trækkes fra din konto ved booking, og refunderes automatisk ved afmelding af tid.

TIDSBESTILLING

Der kan bestilles tid til behandlinger via online Bookingsystemet på denne hjemmeside eller telefonisk henvendelse på hhv. 38 10 74 22 for Glostrup afdelingen eller på 31 70 77 29 for Hørsholm afdeling. Telefontid er 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag. Ved telefonsvarer indtal en besked, og du kontaktes hurtigst muligt. For at kunne bestille tid online, skal du have oprettet en konto med en e-mailadresse, der kan bekræftes inden der kan bestilles tid. Gå da til online booking og opret dig.

FORTRYDELSESRET/ AFBUD

Hvis der er bestilt tid til en behandling, som du senere ønsker at afmelde, bedes du slette den senest 24 timer før behandlingen. Har du booket din tid via online booking, melder du afbud ved at slette reservationen. Derefter tilbagebetales det indbetalte beløb automatisk. Du har også mulighed for at ringe til os, og melde afbud. Senere afmelding end 24 timer før den bestilte tid, vil medføre et gebyr på 50% i gebyr, eller et klip på klippekort. Udeblivelse afregnes til 100% af beløbet.
Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, kan dette ske inden 24 timer før den aftalte tid. Gå da til onlinebooking for at aflyse din tid eller kontakt den afdeling du har booket hos:
Frederiksberg afdeling på 38 10 74 22, eller Hørsholm afdeling på 31 70 77 29. Telefontid er 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag. Du kan også emaile os på info@akupunktur-qin.dk.
 Inkluder venligst ordre nummer eller gavekortkode.

AKUPUNKTURBEHANDLINGER

Akupunkturbehandlingerne foretages af professionelle akupunktører. Hos Akupunktur-qin er vi er både traditionelle kinesiske behandlere.
Hos Akupunktur-qin kan der anvendes sundhedsforsikring.
Gå til Booking siden for at bestille tider til behandling.

KLIPPEKORT

Klippekort til Akupunktur-qin er personligt.
Klippekortet er gyldige i 12 måneder fra udstedelsesdatoen.
Klippekort udstedes af Akupunktur-qin ApS til brug i vores to afdelinger i Glostrup og Hørsholm. 
Klippekort kan bruges som betalingsmiddel af akupunktur behandlinger.

GAVEKORT

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.
Gavekort er gyldige 1 år fra udstedelsesdatoen.
Gavekort kan bestilles og købes online gennem Akupunktur-qin bookingsystem.
Der er ikke fortrydelsesret på køb af gavekort.

Gavekort/Klippekort kan købes med Dankort og Visa/Dankort via vores bookingsystem eller ved fremmøde i en af vores to klinikker. Alle priser er angivet i DKK.
Klippekort leveres pr. mail til at printe. Klippekort sendes umiddelbart efter registreret betaling. 
Klippekort og ordrebekræftelse fremsendes i 2 separate mails.
Fortryder du købet af et klippekort, kan det returneres til os indenfor 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra betalingsdatoen. Klippekort kan kun refunderes i ubrugt stand.
Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret kontakt da Akupunktur-qin telefonisk på 38 10 74 22. Telefontid er 9.00-12.00 og 14-16 mandag til fredag.

Akupunktur-qin modtager Dankort og Visa/Dankort.