Behandlingsforløb

Med speciale i akupunktur og traditionel naturmedicin, tilbyder vi den unikke kombination af det bedste fra akupunktur, kinesisk naturmedicin og behandling.

En af de væsentlige fordele vi tilbyder dig, er den unikke kombination af det bedste fra akupunktur, kinesisk naturmedicin og behandling. Her har vi beskrevet, hvordan et behandlingsforløb kan se ud for dig:

1) Grundig samtale med vores personale om din lidelse eller sygdom og dens symptomer
Hvis du har resultater fra hospitalet eller den praktiserende læge, kan disse medbringes. Det kan være blodprøveresultater, røntgen- eller ultralydbilleder mv.

2) Du undersøges
Dette foregår som hos en almindelig praktiserende læge samt med traditionelle kinesiske medicinske metoder, der bl.a. kan omfatte at diagnotisere gennem tunge, puls og øjne samt med specielle medicinske apparater.

Hvis vi ikke mener, at TCM (Traditional Chinese Medicine) med akupunktur kan afhjælpe sygdommen, rådgiver vi dig om diagnosen, det videre forløb og evt. henvises du til anden læge.
Hvis vi mener at kunne afhjælpe din lidelse eller sygdom, indledes behandlingen. Der opbygges først en behandlingsplan (recept akupunktur – et udtryk som Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur har opfundet), hvor vi giver et estimat på, hvor mange behandlinger der skal til for at hjælpe dig. Hver af vores akupunktører har deres specialkompetencer. Det er din sikkerhed for en effektiv behandling.

3) Behandlingen indledes
Recept akupunktur indledes individuelt tilpasset dig. Hver eneste patient er unik, og vores erfarne læger tilrettelægger behandlingen lige så unikt med hensyn til fx akupunkturpunkter, type af naturmedicin osv. Nålene er tynde stålnåle med en diameter på 0,2 til 0,3 mm, og de skal normalt sidde i 20 – 45 minutter. Vi anvender KUN sterile engangsnåle – det er din sikkerhed mod risici for infektioner etc.

4) Efter behandlingen
Efter hver behandling rådgiver vi dig om, hvad du skal være opmærksom på i fremtiden med hensyn til bla. kost, motion og genoptræning mv.

MEDICIN

Naturmedicin – et led i behandlingen
Akupunkturbehandlinger suppleres ofte med naturmedicin. Det er vigtigt, at medicinen er givet korrekt i forhold til netop din situation. Der skal være tale om korrekt dosis og frekvens. Vi sikrer os naturligvis, at du kan tåle medicinen, og at du ikke tager anden vestlig medicin, der kan være begrænsende for virkningen eller skabe bivirkninger med naturmedicinen.

Normal receptpligtig medicin – som supplement
Vi har stor tiltro til traditionel kinesisk medicin og akupunktur, men vi anerkender, at der nogle gange er brug for vestlig medicin til at supplere behandlingen af nogle sygdomme/lidelser. Det er din garanti for, at du altid får den bedst tænkelige behandling – vi ligestiller vestlig medicin med den traditionelle kinesiske.

Vi kan hjælpe med bl.a. disse sygdomme og problemer:
Det er svært at sætte navn på alle de lidelser, vi kan afhjælpe og i hvilken grad. Derfor anbefales du at ringe til os og få en uforpligtende snak om lige præcis dine problemer.

Velkommen hos Akupunktur-Qin!