Behandling af øjenforkalkning

Forkalkning af øjne kan behandles med kinesisk medicin og akupunktur. Der er gode muligheder for, at vi kan hjælpe dig med din øjenforkalkning med akupunktur.

Forkalkning af øjne kan behandles med kinesisk medicin og akupunktur. Øjenforkalkning er ikke en forkalkning af selve øjet. Øjenforkalkning er en forkalkning af de meget små blodkar i øjet. Forkalkningen får sansecellerne i øjet til at trives dårligt, og de dør langsomt ud. Øjenforkalkning sidder oftest i den “gule plet”, som er det område i øjet, du bruger til at læse og til se skarpt med.

ÅRSAGER TIL ØJENFORKALKNING

Årsagen til øjenforkalkning er ikke kendt i detaljer. Den tørre form kan bedst sammenlignes med det aldersbetingede svind af væv, som ses i alle organer, tydeligst i huden, der bliver tynd og brunplettet og heler dårligere og langsommere end hos unge. Overgangen fra normale aldersforandringer og til sygelige tilstande er ofte glidende, også i øjet.

ØJENFORKALKNING KAN OFTE AFHJÆLPES MED AKUPUNKTUR

Hvis du har fået diagnosticeret øjenforkalkning, anbefaler vi, at du konsulterer os. Der er gode muligheder for, at vi kan hjælpe dig med din øjenforkalkning med akupunktur. Kontakt os og bestil en konsultation.