Behandling af allergi og høfeber

Allergi og høfeber er det vi behandler mest - og med størst succes! Kontakt os i Glostrup eller Hørsholm, og hør hvornår og hvordan vi hjælper dig bedst.

ALLERGI OG HØFEBER KAN REDUCERES MED AKUPUNKTUR

Allergi og høfeber kan effektivt behandles med akupunktur kombineret med traditionel kinesisk medicin. Ved at regulere din krops immunforsvar reduceres generne ved allergier og høfeber kraftigt. Allergi og høfeber er blandt de sygdomme, vi behandler mest – og med størst succes. Allergi er en reaktion i immunsystemet mod noget, som ikke direkte er farligt for kroppen. Man kan være allergisk overfor fx støvmider i husstøv, svampesporer, pollen fra fx græs, birk, el og bynke, og nogle stoffer i visse fødevarer og medicin, som fx penicillin. Symptomerne kan være øjne, der løber i vand, kløe i øjne, næse og svælg og på kroppen, vejrtrækningsproblemer, astma og nysen.

HVORNÅR SKAL DIN ALLERGI OG HØFEBER BEHANDLES MED AKUPUNKTUR?

Du får det største udbytte af akupunktur mod pollen-fremkaldt allergi og høfeber, når vi begynder behandlingen, lige inden pollensæsonen starter. Du kan også få hjælp senere i sæsonen – men størst effekt opnås, når du begynder tidligt. Som regel skal der 3-5 behandlinger til for at få den største effekt på din allergi eller høfeber.

Læs mere om vores akupunktører eller kontakt os i Glostrup og Hørsholm og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.